Projekt: Rodinný dom "4 BOXES"

  • Nazov

    Rodinný dom "4 BOXES"

  • Lokalita

    Bratislava - Záhorská Bystrica

  • Projekt

    2015

  • Realizácia

    2016-2018

  • Zastavaná plocha

    250 m2

  • Celková úžitková plocha

    359 m2

  • Počet parkovacích miest

    4 m2

  • Počet bytových jednotiek

    1 m2

Objekt je osadený v svahovitom teréne trojuholníkového pozemku, čo značne ovplyvnilo architektonické
riešenie objektu.
Rodinný dom má suterén v ktorom sa nachádza spoločenská miestnosť,  dielňa, sklad, kotolňa a pivnica.
Nadzemné podlažie je tvorené obdĺžnikovou hmotou, ktorá má dve výškové úrovne. Vyššia hmota tvorí
v interiéri zvýšený strop nad priestorom obývacej izby a pracovne.
Objekt je konštrukčne riešený dvoma systémami - spodná stavba je klasická, murovaná,
horná stavba je drevostavba. Dom je riešený v nízkoenergetickom štandarte.

Posledné projekty